Themaviering | Leven in harmonie | Mahdi Jiwa

We leven in een turbulente en onzekere tijd. Er zijn veel uitdagingen en we vragen ons af wat we kunnen doen. Vaak denk je dat je te klein en te zwak bent om écht iets te kunnen doen, maar dat is niet waar. Er is veel mogelijk. We zijn met elkaar en met alles verbonden. Ieder mens wil graag in harmonie leven met zichzelf, zijn omgeving en met de natuur en de schepping. De Weg van Handeling die in zoveel oude filosofieën beschreven is, is nog steeds springlevend en geeft vele aanwijzingen over wat we kunnen doen en hoe we het moeten doen. De Weg van Handeling begint al met vertroostende woorden: ‘Geen één inspanning op
deze weg gaat ooit verloren’. Daarom wordt iedereen uitgenodigd om één stap te zetten. Eén stap gevolgd door nog een stap. Het lijkt klein, maar het helpt om in harmonie te komen en te leven. Je kan zelf ervaren wat het betekent. Meer horen over de Weg van de Handeling? Kom naar deze viering.

Mehdi Jiwa was in zijn werkzame leven patholoog-anatoom. Momenteel is hij actief als coach en consultant. Hij schreef diverse boeken over het belang van mediatie in het dagelijks leven. Mehdi Jiwa is voorzitter van de Stichting Filosofie en Meditatie en van het Integraal Gezondheidsinstituut Nederland.

The event is finished.

Datum

mrt 19 2023
Expired!

Tijd

10:15 - 11:30