Lutherse Kerk Kampen

We organiseren vieringen en vormen een gemeenschap van mensen die open staan voor elkaar en anderen, behulpzaam zijn en samen onze kerk dragen. 

Vieringen

Bekijk onze aankomende vieringen.

Meedoen

Geïnteresseerd? U bent welkom bij onze vieringen of activiteiten, een enkele keer of zo vaak u wilt. 

Organisatie

Bekijk onze organisatie.

Wie wij zijn

Lees meer over onze waarden en geschiedenis.

“Geloven is iets persoonlijks”

Geloven is iets persoonlijks en kan voor ieder een andere betekenis hebben. Een kerk is dan ook niet de enige plek waar je met geloof bezig kunt zijn. Voor mij is het wel belangrijk om een plek te hebben waar ik inspiratie kan vinden. Die plek van inspiratie heb ik gevonden in de Lutherse Kerk. Daarmee is het voor mij een plek die ik koester.
Stefan