Verhuur

Huren
Het gebouw van de Lutherse Kerk aan de Burgwal 85 in Kampen leent zich uitstekend voor het organiseren van trouwerijen, concerten en rouwdiensten. Het gebouw is relatief klein (er kunnen circa 180 mensen in) en ademt een intieme sfeer uit. De kerk is ook te gebruiken als locatie voor burgerlijke huwelijkssluiting.

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden
Het kerkgebouw is goed bereikbaar en in de directe omgeving van de kerk zijn (vooral betaalde) parkeerplaatsen in ruime mate aanwezig.

Faciliteiten
De kerk is voorzien van moderne audioapparatuur, zoals bijvoorbeeld draadloze microfoon en opnameapparatuur. Ook is het mogelijk om tijdens een eigen muziek via deze apparatuur te laten horen. Bijvoorbeeld een nummer van cd of een lied dat zelf wordt gespeeld en/of gezongen.

Aankleding
In overleg met onze kosters kan de kerk ook door uzelf aangekleed worden. Zo worden bij trouwdiensten bijvoorbeeld vaak bloemen gebruikt om de kerk te versieren.

Meer informatie
Als u meer wilt weten over de huurmogelijkheden van de Lutherse Kerk, neem dan contact op met de kosters (zie de adresgegevens hieronder). Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken om de kerk te bezichtigen.
– Fam. G. Schreurs
– T: 038 – 332 03 41
– E: gm.schreurs@kpnmail.nl