Regionale Buitendag

We nodigen jullie van harte uit op de Noordelijke Buitendag in Zwolle.

Een jarenlange traditie in het Lutherse Noorden is de Noordelijke buitendag van de Lutherse gemeenten op zondag Trinitatis. Dit is een ontmoetingsdag van Luthers Leeuwarden, Groningen, Oostgroningen, Kampen en Zwolle. Dit jaar vindt deze buitendag plaats in Zwolle. Fijn dat we elkaar als gemeenten weer kunnen ontmoeten.

De dag begint op zondag 26 mei met de viering om 10.00 uur. De cantorij werkt mee aan deze viering. Aansluitend is er heerlijke koffie en thee, een actief programma voor jong en oud, en een lunch. De dag wordt afgerond op het plein (met mooi weer) om ongeveer 14.45 uur.

Opgave is noodzakelijk i.v.m. de organisatie. U kunt zich aanmelden bij Petra Lip, jeugdouderling@elkz.nl

Naast de oppas en de kindernevendienst (voor groep 1 t/m 6) zijn ook de groep Kerkwijzer (voor kinderen in groep 7 en 8) en de groepen Wilde Zwanen en Gaan als een zwaan (voor jongeren van 12 – 20) actief tijdens de viering. En het programma nadien is voor hen aantrekkelijk om mee te maken!
Van harte welkom op 26 mei in Zwolle!


Ps. De kerk ligt op een kwartiertje loopafstand van het NS-station. Indien u met de auto komt, kunt u parkeren in parkeergarage Emmawijk. Vandaar is het tien minuten lopen naar de Lutherse kerk.

The event is finished.

Datum

mei 26 2024
Expired!

Tijd

08:00 - 18:00
Categorie