Verhuur

Het gebouw van de Lutherse Kerk aan de Burgwal 85 in Kampen leent zich uitstekend voor het organiseren van allerlei activiteiten. De afgelopen jaren verzorgden we o.a. trouwerijen, concerten, lezingen en rouwdiensten. Het gebouw kent ruim 180 zitplaatsen en ademt een intieme sfeer uit. De kerk is ook aangewezen als locatie voor een burgerlijke huwelijkssluiting.

Authentieke locatie

De Lutherse Kerk Kampen stamt uit 1843. De gepleisterde neoclassicistische gevel met zuilen, dorische kroonlijst en koepeltoren maken De Lutherse Kerk tot één van de mooiste locaties van Kampen.

Aankleding zoals jij het wil

In overleg met onze kosters kan de kerk naar elke wens worden aangekleed en kunnen extra faciliteiten worden verzorgd. We bespreken graag je ideeën en maken die graag mogelijk. 

Extra faciliteiten

De kerk is voorzien van goede audioapparatuur, zoals bijvoorbeeld draadloze microfoon en opnameapparatuur. Het is mogelijk om eigen muziek te laten horen. Bijvoorbeeld een nummer van cd of een lied dat zelf wordt gespeeld en/of gezongen. Ook andere faciliteiten kunnen uiteraard verzorgd worden!

Hartje centrum

Onze kerk ligt midden in het centrum van Kampen. Hierdoor ligt het omringt met gezellige cafe’s, restaurants en andere gelegenheden. Eveneens zijn er voldoende parkeerplekken voor de deur van de kerk.

Wat je van ons kunt verwachten:

Hulp

Wij helpen graag om deze bijzondere dag zo bijzonder mogelijk te maken. Daarom gaan we graag in op julllie wensen en bespreken we graag de mogelijkheden!

Vrijheid

Vier jullie dag zoals je wil! Hierin laten wij jullie helemaal vrij.

Meer informatie?

Als je meer wilt weten over de huurmogelijkheden van de Lutherse Kerk, neem dan contact op met de kosters (zie de adresgegevens hieronder). Uiteraard kun je geheel vrijblijvend een afspraak maken om de kerk te bezichtigen. - Fam. G. Schreurs - T: 038 – 332 03 41 - E: gm.schreurs@kpnmail.nl