Viering met Carla Boven

Huis van je leven

Carla Boven
Carla BovenTwintig jaar lang werkte Carla Boven met veel plezier in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking op ’s Heeren Loo te Ermelo. In de laatste periode was ze werkzaam als pastor en zocht ze verdieping in een studie Theologie. In de zomer van 2012 heeft ze haar baan opgezegd om meer tijd vrij te maken voor de opzet van onze zingevingsboerderij. Daarnaast werkt Carla als geestelijk verzorger in GGZ Centrum de Hezenberg te Hattem.

Verbinding
Carla volgde een studie Geestelijke begeleiding aan de school voor spiritualiteit in Nijmegen. Deze studie maakte haar ervan bewust hoe belangrijk het levensverhaal van ieder mens is. Dat het van groot belang is om niet alleen met elkaar te praten maar ook dingen met elkaar te ervaren. De mens is immers meer dan het hoofd. Mijn ervaring is dat mensen vooral met hun hoofd en verstand aanwezig zijn. Het lichaam doet nauwelijks mee. Toch zijn juist de signalen van ons lichaam van het grootste belang. Ze zijn onze richtingaanwijzers. Ze geven aan wat bij ons past, waar we warm van worden. Hiervoor moeten we contact maken met het hele lichaam. Als trainer weet Carla op een creatieve en veilige manier deze verbindingen te leggen.

In de afgelopen jaren raakte Carla geboeid door het werken met familieopstellingen. Een opstelling is een bijzonder krachtig middel om jezelf in verbinding met andere mensen uit je familiesysteem of organisatiesysteem, te weerspiegelen. Het werken met opstellingen vormt een bron voor het vinden van oplossingen voor eigen levensvragen.

The event is finished.

Datum

feb 13 2022
Expired!

Tijd

10:15 - 11:15